Päivitetty 9.8.2021

Hae töihin Tapahtumapalvelu Järjestykseen!

Tapahtumapalvelu Järjestys on luotettava ja palveleva tapahtuma- ja turvallisuusalan yritys, joka toimii laajasti erilaisissa tapahtumakentän tehtävissä kaikkialla Suomessa. Kauttamme on saatavissa myös tapahtuma-avustajia erilaisiin tapahtumatehtäviin, roudaus- ja muuttoapua, liikenteenohjausta sekä erilaisia projektiapulaisia yrityksille, tapahtumiin ja muihin kohteisiin.

Tapahtumapalvelu Järjestys hakee tällä kertaa erilaisiin yleisötilaisuuksiin järjestyksenvalvojia ja tapahtumatyöntekijöitä useille eri paikkakunnille. Tapahtumatyöt painottuvat heinäkuusta syyskuuhun 2021. Meillä on vielä vapaita vuoroja elokuun tapahtumissa!

Mitä odotamme työnhakijoilta?

Hyvä järjestyksenvalvoja on asiakaspalveluhenkinen sopeutuva rauhanrakentaja, joka kykenee hyvään yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Tapahtumapalvelu Järjestys edellyttää koko henkilöstöltään hyvää suullista suomen kielen taitoa, hyviä käytöstapoja, oma-aloitteisuutta ja ammattimaista otetta työhön.

Meillä Tapahtumapalvelu Järjestyksessä on tärkeää, että osaat tervehtiä työkavereitasi ja asiakasta, kun hän saapuu toimialueellesi. Et provosoi etkä provosoidu tilanteissa. Olet keskittymiskykyinen ja päämäärätietoinen, mutta ymmärrät kuitenkin omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Noudatat annettuja ohjeita ja pidät sovituista asioista kiinni.

Hienoa, jos sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on suoritettuna voimankäytön lisäkoulutus, kaasusumutinkoulutus, ensiapukoulutus, työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 -koulutus. Pidämme tärkeänä, että asenteesi on oikeanlainen, olitpa sitten kokenut ammattilainen tai tulokas alalla, joka haluaa oppia hyvässä tiimissä.

Edellytämme nuhteetonta taustaa ja joissakin tehtävissä vaaditaan myös, että tekijän luottotiedot ovat kunnossa. Vanhat merkinnät eivät automaattisesti estä työllistymästä – ymmärrämme, että jokainen tekee joskus virheitä, siksi asenteesi ja tulevaisuuden suunta merkitsevät enemmän kuin menneisyys. 

Mikäli järjestyksenvalvojakorttisi on vanhenemassa, ei hätää, järjestämme tarvittaessa kertauskoulutuksen. Seuraava kertauskoulutus on Lahdessa 12.6.2021.

Mitä tarjoamme Järjestyksen tekijöille? 

Meille työskentely on tehty helpoksi – jokainen Järjestyksen tekijä saa itse päättää, mille keikoille lähtee töihin. Uusille tekijöille tarjoamme mukavan ja ammattimaisen tiimin, jonka kanssa on helppo lähteä kaikenlaisille keikoille töihin. Tapahtumapalvelu Järjestys järjestää tekijöilleen tarvittavat työvaatteet ja -varusteet.

Tälle kesäkaudelle meillä on tarjolla useita satoja työvuoroja. Työvuoroja on tarjolla ainakin Lahdessa, Lohjalla, Helsingissä, Kuopiossa, Turussa, Oulussa ja Vantaalla. Meillä on tekijöitä, jotka lähtevät Etelä-Suomesta keikoille kaikkialle Suomeen, koska meillä on hyvä porukka, kustannustehokkaat ja kätevät kimppakyydit ja majoitukset. Mielellämme kerromme toiminnastamme lisää, kun tavataan. Teemme kaikkien kanssa kirjalliset sopimukset, työskentelitpä meille sitten yhden keikan tai kymmenen vuoden ajan.

Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, jonka kanssa työskentely on ammattitaitoista, turvallista ja ennen kaikkea myös mukavaa.  

Kenelle työ sopii?

Työ voi sopia sinulle, mikäli olet odotuksiamme vastaava reipas työnhakija ja pidät keikkatyöstä tapahtumissa ja/tai etsit lisätöitä ja/tai opiskelet. Meillä voit itse vaikuttaa, milloin ja minkä mittaista työvuoroa teet ja minne lähdet töihin.

Millaista meillä on olla töissä?

Työnteko Tapahtumapalvelu Järjestyksessä on tehty tekijälle helpoksi. Me tarjoamme työvuoroa ja saat itse päättää, oletko käytettävissä tarjottuun työtehtävään.

”Olen saanut tehdä monipuolisesti eri tehtäviä ja kehittää omaa osaamistani tapahtumapalveluiden parissa. Yrityksessä huomioidaan henkilöiden vahvuuksia ja tuetaan yksilöitä kehittymään ja kehittämään osaamista. Arvostan henkilöstä huolta pitävää yritystä. Olen saanut olla yrityksen alkutaipaleelta asti mukana töissä. Ilokseni voin todeta positiivisen kasvutarinan jatkuvan.” – Marko A. – 

”Olen työskennellyt Tapahtumapalvelu Järjestyksen tapahtumissa jo 7 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä ja nauttinut työnteosta. Olen huomannut, kuinka hyvin yritys kohtelee työntekijäänsä ja mahdollisuuksien mukaan kouluttaa osaamistamme lisää. Lisäksi ammattitaitoinen henkilöstö ikää katsomatta on hyvin hitsautunut yhteen, johon uusillakin tekijöillä on tilaa! Suosittelen myös vasta järjestyksenvalvojakortin saaneita tai alalle suuntaavia ottamaan rohkeasti yhteyttä, työporukkamme tarjoaa varmasti loistavaa opastusta alan eri tehtävissä” – Eemeli –

”Ammattitaitoista väkeä, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Olen tehnyt yhteistyötä vuodesta 2017 alkaen Tapahtumapalvelu Järjestyksen kanssa.” – Marko R. –

Miten haet työpaikkaa?

Hyvä työhakemus on sellainen, jossa kerrot itsestäsi ja kuvailet, miksi olisit hyvä tyyppi kasvavaan tiimimme. Kerro hakemuksessasi alaan liittyvät ja sitä tukevat lupakortit ja muu työskentelyä tukeva osaaminen, esimerkiksi harrastustoiminta ja/tai koulutus. Hakemuksessa on mainittava sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Muistathan myös mainita hakemuksessasi, mikäli joku Järjestyksen tekijöistä suositteli meitä sinulle tai jos sinulla on kaksi muuta suosittelijaa. Suosittelijat ovat hyvä lisä hakemukseen, mutta eivät ole pakollisia.

Lähetä vapaamuotoinen suomenkielinen työhakemus ja mahdollinen cv meille sähköpostilla osoitteeseen rekry@jarjestys.fi. Viestin otsikoksi laita: ”Työhakemus oma etu- ja sukunimesi”.

Käsittelemme työhakemuksia muutaman kerran viikossa ja mikäli hakemuksesi erottuu edukseen, otamme sinuun yhteyttä.

Mikäli avoimen vuoron perässä on maininta ”vuoro täytetään nopeasti”, toimi työpaikkailmoituksessa mainitulla tavalla ja ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Lisätiedot

Parhaiten saat lisätietoja, kun tapaamme etänä tai kahvikupillisen ääressä.
Haastattelu ei vielä sido sinua mihinkään.

Mikäli ennen hakemuksen jättämistä sinulla on kysyttävää, voit laittaa meille sähköpostia
rekry@jarjestys.fi. Laitahan viestin otsikoksi ”Lisätietopyyntö oma etu- ja sukunimi”. Muistathan laittaa viestiisi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Viesti, joka ei sisällä pyydettyjä tietoja, jätetään käsittelemättä.

Avoimet työpaikat

Päivitetty 9.8.2021

Järjestyksenvalvojia Lahteen (Työvuoro: ma 23.8.2021 klo 17.00 – 21.00)
Avoimet työpaikat Lahti

Mikäli sinulla on järjestyksenvalvojakortti ja olisit käytettävissä Lahdessa ma 23.8.2021 klo 17.00 – 21.00, otatko yhteyttä. Yhteystiedot: tike@jarjestys.fi tai WhatsApp / soittamalla arkisin klo 10 – 18 välillä p. 044 978 1888. Vuorot täytetään nopeasti!

Järjestyksenvalvojia Kuopioon (tarjolla työvuoroja 27.8.2021 – 28.8.2021)
Avoimet työpaikat Kuopio

Etsimme Kuopiossa järjestettävään yleisötilaisuuteen kokeneita turvallisuusalan ammattilaisia, joilla on vähintään yksi seuraavista koulutuksista suoritettuna: kaasusumutinkoulutus, teleskooppipatukkakoulutus tai voimankäytön lisäkoulutus. Työvuorot ovat pituudeltaan noin 9 – 12 h/pv.

Mikäli sinulla on järjestyksenvalvojakortti ja olisit käytettävissä Kuopiossa pe 27.8.2021 ja/tai lauantaina 28.8.2021, otatko yhteyttä. Yhteystiedot: tike@jarjestys.fi tai WhatsApp / soittamalla arkisin klo 10 – 18 välillä p. 044 978 1888. Vuorot täytetään nopeasti!

Järjestyksenvalvojia Ouluun (tarjolla työvuoroja 27.8.2021 – 28.8.2021)
Avoimet työpaikat Oulu

Oulussa järjestettävään yleisötilaisuuteen haemme reippaita asiakaspalveluhenkisiä järjestyksenvalvojia. Työaika päivittäin 5 h – 12 h ja sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa, minkälaista vuoroa teet.

Mikäli sinulla on järjestyksenvalvojakortti ja olisit käytettävissä Oulussa pe 27.8.2021 ja/tai lauantaina 28.8.2021, otatko yhteyttä. Yhteystiedot: tike@jarjestys.fi tai WhatsApp / soittamalla arkisin klo 10 – 18 välillä p. 044 978 1888. Vuorot täytetään nopeasti!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä!