Toimintamme on moninaista ja haemmekin uutta henkeä kasvavaan tiimiimme!

Sinulla on mahdollisuus työllistyä mm. järjestyksenvalvontatehtävissä, vartiointitehtävissä ja muissa erilaisissa tapahtuma-alan työtehtävissä.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? 

Tapahtumapalvelu Järjestyksellä on tarjota vaihtelevia työtehtäviä niin pidemmistä tapahtumajaksoista aina yksittäisiin lyhyempi kestoisiin vuoroihin. Pääset itse vaikuttamaan ansioihisi vastaanottamalla tarjottuja työvuoroja. 

Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö, jonka kanssa työskentely on ammattitaitoista, turvallista ja ennen kaikkea myös mukavaa.  

Mitä me teemme?

Toimimme laajasti erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien parissa ympäri suomea. Tapahtumakentällä erikokoisilla festivaaleilla mm. rakennus- ja purkutöitä ja suoritamme järjestyksenvalvontaa.

Kauttamme on saatavissa myös vartiointia, muuttoapua ja apukäsiä muihinkin tapahtumatehtäviin esimerkiksi kunnossapitotehtäviin.

Millaista meillä on olla töissä?

Työnteko Tapahtumapalvelu Järjestyksellä on tehty tekijälle helpoksi. Me tarjoamme työvuoroa ja saat itse päättää, oletko käytettävissä tarjottuun työtehtävään. Kesäaikaan on mahdollisuus päästä hyville ansioille, koska tapahtumakenttä on vilkas ja henkilöstöä tarvitaan reilusti.

”Olen saanut tehdä monipuolisesti eri tehtäviä ja kehittää omaa osaamistani tapahtumapalveluiden parissa. Yrityksessä huomioidaan henkilöiden vahvuuksia ja tuetaan yksilöitä kehittymään ja kehittämään osaamista. Arvostan henkilöstä huolta pitävää yritystä. Olen saanut olla yrityksen alkutaipaleelta asti mukana töissä. Ilokseni voin todeta positiivisen kasvutarinan jatkuvan.” – Marko A. – 

”Olen työskennellyt Tapahtumapalvelu Järjestyksen tapahtumissa jo 7 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä ja nauttinut työnteosta. Olen huomannut, kuinka hyvin yritys kohtelee työntekijäänsä ja mahdollisuuksien mukaan kouluttaa osaamistamme lisää. Lisäksi ammattitaitoinen henkilöstö ikää katsomatta on hyvin hitsautunut yhteen, johon uusillakin tekijöillä on tilaa! Suosittelen myös vasta järjestyksenvalvojakortin saaneita tai alalle suuntaavia ottamaan rohkeasti yhteyttä, työporukkamme tarjoaa varmasti loistavaa opastusta alan eri tehtävissä” – Eemeli –

”Ammattitaitoista väkeä, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Olen tehnyt yhteistyötä vuodesta 2017 alkaen Tapahtumapalvelu Järjestyksen kanssa.” – Marko R. –

Kenelle työ sopii?

Työskentely Tapahtumapalvelu Järjestyksellä sopii asiakaspalveluhenkiselle ja luotettavalle henkilölle.

Työllistämme erilaisissa yleisötilaisuuksissa paljon järjestyksenvalvojia ja tapahtuma-avustajia.
Eduksi katsotaan aiempi työkokemus, voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti ja reipas asiakaspalveluhenkinen asenne. 

Kaikissa tehtävissä korostuu ammattimainen toiminta, et provosoi etkä provosoidu. Osaat tervehtiä asiakasta, kun hän saapuu toimialueellesi ja kiität käynnistä, kun hän poistuu. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielentaitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät nuhteetonta taustaa. Tarkastamme luottotiedot. 

Avoimet työpaikat

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostilla otsikolla työhakemus osoitteeseen toimisto@jarjestys.fi. Viestissä on mainittava tieto järjestyksenvalvojakortin olemassaolosta, mahdollinen kaasusumutinkoulutus ja muut turvallisuusalaan liittyvät koulutukset. Meitä kiinnostaa, minkälaista työtä tai työtehtävää haet ja miten olet käytettävissä. Kerro, miksi olisit hyvä asiakaspalvelija tiimiimme. 

Listaamme avoimet työtehtävät alla: 

  • Ei avoimia työtehtäviä tällä hetkellä (5.12.2020)

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä!