Järjestyksenvalvojan kertauskurssi Lahdessa 27.11.2021

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi (8h) Lahdessa lauantaina 27.11.2021 klo 10-18!

Koulutuksen laajuus on kahdeksan tuntia (8 h) ja se toteutetaan Sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti.

Kurssin tavoitteena on varmistua järjestyksenvalvojan ammattitaidon säilymisestä. Koulutuksessa kerrataan keskeisiä järjestyksenvalvontatoimintaan liittyviä asioita ja päivitetään lainsäädännössä tapahtuneet järjestyksenvalvojan toimintaan liittyvät muutokset. 

Kertauskoulutuksen käytännön harjoituksessa paneudutaan henkilön ja tämän mukana olevien tavaroiden tarkastukseen. Lisäksi kertauskoulutuksessa käydään läpi tosielämän pohjalta rakennettu case -tapaus. 

Kertauskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit hakea poliisilta uutta hyväksyntää järjestyksenvalvojana toimimiselle.

Huomioithan:

  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin ennen 1.3.2007 ja korttisin on ollut yhtäjaksoisesti voimassa, on kertaus käytävä ja kortti uusittava vielä vanhan kortin voimassaoloaikana.
  • Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin 1.3.2007 jälkeen korttisi ei vanhene, joten voit hakea kertauskurssin jälkeen uutta hyväksyntää, vaikkei nykyinen korttisi olisikaan enää voimassa.

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla tästä!

Lisätiedot: koulutukset@jarjestys.fi