Oli kyseessä sitten pieni tai suuri tarve, yksittäinen tai toistuva tilaus, hoidamme toimeksiannot ammattimaisesti ja luotettavasti. Tuotamme asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, joiden tarkoitus on antaa asiakkaan omille toiminnoille lisäarvoa. 

Toiminnassamme keskiössä on hyvä palvelu ja onnistunut asiakaskokemus. Tässä olemme myös onnistuneet. Tapahtumapalvelu Järjestyksellä on sellaisia asiakkaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli 10 vuoden ajan ja yhteistyö jatkuu edelleen. Lisäksi seuraamme onnistumistamme säännöllisesti, esimerkiksi Mystery Shopping -tutkimuksilla ja keräämällä palautetta yhteistyökumppaneiltamme.

Meillä on paljon kokemusta erilaisten yleisötilaisuuksien suunnittelusta ja järjestämisestä, projektien johtamisesta, viranomaisyhteistyöstä, tapahtumien lupaprosesseista, turvallisuussuunnittelusta ja -johtamisesta. 

Kauttamme on saatavissa esimerkiksi:

  • järjestyksenvalvojia,
  • roudareita keikoille ja konsertteihin 
  • tapahtuma-avustajia erilaisiin tehtäviin 
  • lipunmyyjiä,
  • tapahtuman rakentajia, 
  • vartijoita ja
  • liikenteenohjaajia

Yrityksille ja taloyhtiöille teemme riskienhallinta- ja pelastus­suunnitelmia ja erilaisia tutkimuksia. Kauttamme on saatavissa kameravalvonta­järjestelmiä. Yhdessä yhteistyö­kumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan myös erilaisia tapahtuma­rakenteita ja -tarvikkeita. 

Tapahtumapalvelu Järjestys perustettiin vuonna 2015. Yrityksen perustajalla on kokemusta tapahtuma- ja turvallisuusalalla yli 15 vuotta. Olemme luotettava yritys ja tietomme ovat tarkistettavissa Vastuu Groupin sivuilta (ent. tilaajavastuu.fi) Meille on myönnetty vuosina 2019 ja 2020 AAA -luottoluokitus. Lisäksi olemme Luotettava Kumppani. Meillä on yksityisen turvallisuusalan elinkeinolupa, joka kattaa vartioinnin, järjestyksenvalvonnan ja turvasuojaajatoiminnan. 

Yrityksen virallinen nimi on Järjestyksenvalvonta ja tapahtumatuotanto Kimmo Oy ja sen virallisia aputoiminimiä ovat Tapahtumapalvelu Järjestys ja Turvallisuuspalvelu Järjestys. Silloin, kun yrityksen nimeä mietittiin, haluttiin yrityksen nimeksi suomenkielinen nimi, joka kertoo, mitä varten yritys on olemassa. Markkinoinnissa olemme kuitenkin aina käyttäneet Tapahtumapalvelu Järjestystä, se on lyhempi ja toisaalta kuvaa varsin hyvin tapaamme toimia. Asiakkaat ovat oppineet tuntemaan meidät Tapahtumapalvelu Järjestyksenä, ja henkilöstömme toimii yrityksen nimen mukaisesti.

Silloin kun laatu ja yksilöllinen palvelu merkitsevät, pystymme teitä palvelemaan.
Laitetaan asiat yhdessä järjestykseen.

Ota yhteyttä!