Tietoa yrityksestä

Tapahtumapalvelu Järjestys  tarjoaa tapahtumajärjestäjille, yrityksille ja ravintoloille laadukkaita ja yksilöllisiä tapahtuma- ja turvallisuuspalveluita Helsinki – Lahti – Tampere -välillä. Pystymme tarvittaessa myös toimimaan muualla. Asiakkaillemme haluamme olla luotettava yhteistyökumppani, jossa kumppanuus tuottaa lisäarvoa asiakkaalle.

Meillä on työntekijöitä, jotka olemme tunteneet vuosia ja heillä pitkä kokemus erilaisista tapahtumista ja turvallisuustehtävistä. Yrityksen johdolla on yli 15 vuoden kokemus tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Meillä on kokemusta myös lupa-asioista ja turvallisuusjohtamisesta.

Yritystoimintamme alkoi noin 10 vuotta sitten pienimuotoisesti osuuskunnan kautta. Vuosien saatossa osuuskunta teki tehtävänsä ja edesauttoi oman yrityksen perustamisessa. Tapahtumapalvelu Järjestys perustettiin keväällä 2015, jolloin osuuskunnan aikaisista tapahtuma- ja turvallisuuspalveluiden asiakkaista tuli Tapahtumapalvelu Järjestyksen asiakkaita. Palveluntarjoaja vaihtui, mutta palvelusta vastaavat henkilöt ja yhteistyö jatkui ennallaan. Toiminnassamme tähtäämmekin pitkäkestoiseen asiakassuhteeseen. Myös osuuskunnan aikainen henkilöstö siirtyi uuden yrityksen listoille. Hyvässä yhteistyössä korostuu nimenomaan henkilöiden välinen luottamus.

Meille tärkeitä asioita ovat hyvä asiakaspalvelukokemus ja sovittujen asioiden hoitaminen asianmukaisella tavalla. Laitetaan asiat yhdessä järjestykseen.